Ongeval met letsel op Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 19-10-2003, 13.25 uur

Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vrijdagmiddag rond 14.40 uur vond er op de kruising Torenweg-Schroeweg in Middelburg een kop-staart aanrijding plaats tussen een personenauto met aanhangwagen en een personenauto.

Een 38-jarige automobiliste uit de gemeente Veere reed over de Schroeweg komende uit de richting van de Schroeweg noord en gaande in de richting van de Torenweg. Toen ze remde voor een auto (bestuurd door een 54-jarige man uit Recklinghausen) die op het kruisingsvlak Schroeweg, Torenweg stilstond kon de 43-jarige bestuurder van de personenauto met aanhangwagen uit de gemeente Schouwen-Duiveland, die achter haar reed, niet meer op tijd tot stilstand komen.

De vrouw hield aan de aanrijding nekklachten over.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750