Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 141 km

Snorfietser gewond bij ongeval Goes

Toegevoegd: 15-01-2010, 17.54 uur
Snorfietser gewond bij ongeval Goes
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval op de rotonde van de Anthony Fokkerstraat in Goes is donderdagmiddag een snorfietser gewond geraakt.


De snorfietser kwam rond 15.15 uur vanaf de van Hertumweg de rotonde oprijden richting Goes Zuid. Op het zelfde moment kwam er een bestuurder van een personenauto met een boottrailer vanaf de Fruitlaan de rotonde opgereden. Bij het verlaten van de rotonde raakte de boottrailer de snorfietser welke ten val kwam.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen opgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de auto de lengte van zijn voertuig verkeerd ingeschat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (16-1-2010 om 15:48)
En Goes zogenaamd de rotonde's maar veiliger maken... Er is voor fietsers en bromfietsers niets veiliger dan verkeerslichten. Je kunt niet alles met rotonde's oplossen. Dat zie je wel aan de rotonde bij de Mac! Het verkeer staat langer vast dan met de lichten en er vinden meer ongevallen plaats...
Henk (16-1-2010 om 14:55)
Sterkte met het slachtoffer t is te hopen dat het meevalt. Ze moeten gewoon op alle rotondes dezelfde voorangs regels toepassen fietsers geen voorrang,niet om fietsers te pesten maar voor hun eigen veiligheid.
Jaap Vergeer (15-1-2010 om 20:24)
Heel Goes stond vast, want ja, twee en een halve spoorwegovergang en dan de belangrijkste route afgesloten, terwijl je al nergens meer in mag, lekker hoor. Maar belangrijker is natuurlijk dat het goed gaat met die brommerrijder.
Sarah D. (15-1-2010 om 19:15)
Het is zonde voor deze man, ik heb EHBO verleend. Hopen dat het nu beter met hem gaat!
Cookie-instellingen beheren