Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
45 files van totaal 159 km

Schade bij botsing in Middelburg

Toegevoegd: 16-01-2010, 19.41 uur
Schade bij botsing in Middelburg
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Bij een ongeval op het groene Woud in Middelburg zijn zaterdagavond twee personenauto's beschadigd geraakt.


Het ongeval vond rond 19.05 uur plaats op de kruising Groene Woud/Koestraat in Middelburg. Omstreeks 19.00 uur wilde een 27-jarige Middelburgse automobiliste de kruising oversteken. Het verkeerslicht gaf groen, dus de weg zou vrij moeten zijn. Er kwam echter van links een 21-jarige automobilist uit Vlissingen.

Hij negeerde het rode verkeerslicht dat voor hem brandde en hierdoor kwamen beide voertuigen met elkaar in aanrijding. Twee Middelburgers die bij de vrouw in de auto zaten, zijn met onbekende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. De auto van de vrouw is weggesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-1-2010 om 00:08)
Gemeente Middelburg stel die stoplichten eens goed af bijna 15 jaar niet gewerkt en nu in een keer goed werken. Zet ze weer gauw uit dan gaat het beter daar want niemand weet dat die dingen het weer doen
Ryan (16-1-2010 om 22:51)
Nou zet die stoplichter daar maar weer uit. Mobilisten lossen het verkeer hier zelf wel op.
Cookie-instellingen beheren