Weerbericht:
Bewolkt, vanaf zaterdagmiddag van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Ernstig ongeval in Westkapelle

Toegevoegd: 17-01-2010, 13.42 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Bij een ernstig ongeval in de duinen nabij Westkapelle is zondagmorgen een 62-jarige man uit de gemeente Veere zwaargewond geraakt.


Rond 10.35 uur kwamen twee fietsers ten val. De 62-jarige man is eerst per ambulance naar een nabijgelegen parkeerplaats vervoerd en is vanaf daar met een traumahelikopter naar Het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De andere fietser liep alleen wat schrammen op tijdens het ongeval.

De twee mannen fietsten op een pad ter hoogte van strandpaviljoen Scheldezicht. De twee moesten vermoedelijk uitwijken voor een hond en kwamen daarbij ten val.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mao zeeland (18-1-2010 om 11:53)
Buiten de bebouwde kom mag de hond toch los?Ik weet niet of het hier ook zo was, maar er wordt vaak gefietst op plaatsen waar het niet mag, zelfs op de trappen van het duinpad. waar kun je nog veilig lopen met hond , of kind(erwagen)?
Ja-ja (18-1-2010 om 09:29)
Moesten de fietsers uitwijken voor hond dan eigenaar hond aansprakelijk stellen. Er lopen nog te vaak honden los of niet kort aangeleind. Sterkte voor bij de fietsers.
Adje (17-1-2010 om 18:30)
Veeel sterkte aan de fietser en zijn mede-fietsers.
Cookie-instellingen beheren