Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens beledigen agenten

Toegevoegd: 17-01-2010, 16.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De Zeeuwse politie heeft het afgelopen weekend drie personen aangehouden wegens het beledigen van agenten.

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.00 uur werd een man aangehouden in de Korte Kerkstraat in Terneuzen wegens wildplassen en belediging. De 30-jarige man uit Goes kreeg een boete voor wildplassen Tijdens het uitschrijven van de boete beledigde de 30-jarige man de dienstdoende agent. De man is aangehouden en ontving ook voor de belediging een boete.


Op de Paardenmarkt in Aardenburg is diezelfde nacht rond 00.45 uur een jongen aangehouden wegens belediging van een agent. De 15-jarige kon tevens geen geldig ID-bewijs tonen. Na verhoor werd de minderjarig bij zijn ouders thuis afgeleverd.

Ook in Middelburg op het Damplein heeft Politie Zeeland rond 02.15 uur een jongen aangehouden wegens belediging. Deze 16-jarige jongen fietste langs en schold naar de politie. Hij is aangehouden en kon na verhoor huiswaarts keren met zijn moeder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Condor (18-1-2010 om 13:08)
Beledigingen of het nu bij politieagenten is of bij wie ook, dit kan toch eigenlijk niet meer? Maar veel mensen doen het, ook bij de soza, gemeente, buren, kinderen, ouderen en bij nog veel meer. Ook dat kan toch niet? De meesten hebben hier niet (ik ook niet) voor gekozen?? Graag een mening?
TT (18-1-2010 om 11:27)
Boetes los je toch niets mee op, dat geld gaat naar de overheid die het totaal niet nuttig weten uit te geven. Laat ze maar keihard werken, vrijwlligers worden er altijd gezocht..schoonmakers ook wel en noem maar op,scheelt gelijk geld voor bedrijfeigenaren met loon uitbetalen.
Johan (18-1-2010 om 08:32)
@Danielle: dat heet nu verloedering. Heb jij nooit geleerd wat respect is? Ik vind het volkomen terecht dat die mensen daarvoor beboet zijn.
Job (18-1-2010 om 07:58)
Als we met zn allen wat toleranter moeten worden,dan is het ambtelijk appparaat als uitdrager van de regering als eerste aan de beurt.En wat gebeurt er zero tolerance hahahahaha
R (18-1-2010 om 01:46)
De wapenstok....... en de ouwelui de boetes laten betalen. Kijken of er dan weer wat fatsoen gekweekt wordt.
Frans (18-1-2010 om 01:29)
@Danielle, dus die agenten moeten zich maar uit laten schelden? Dacht het niet. Dat is juist de reden waarom ze tegenwoordig geen gezag meer afdwingen, omdat iedereen ze behandelt als een stuk vuil. Optreden en afstraffen die gasten.
Cookie-instellingen beheren