Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Man gepakt voor reeks vernielingen

Toegevoegd: 17-01-2010, 19.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft zondag een man aangehouden vanwege het plegen van vernielingen in de binnenstad van Goes.


Zondag rond 05.40 uur werd op de toezichtcamera's van de binnenstad van Goes gezien dat een persoon drie fietsen vernielde, een autoruit inschopte en een buitenspiegel van een auto vernielde.

Een hondengeleider van Politie Zeeland ging met zijn diensthond ter plekke en zag de verdachte lopen in de Piet Heinstraat. Hierop is de verdachte aangeroepen. De man, een 24-jarige Rotterdammer, gaf zich mede door de diensthond direct over en kon worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (18-1-2010 om 11:24)
Hoezo avondklok instellen? gaan we terug naar de oorlog? de overheid is het hoofd van het volk, laat die gierige mensen maar is minder belasting heffen,en van hun eigen miljarden die ze verdienen wat meer uitgeven aan politie voor nachtelijke patrouilles.
Noa (18-1-2010 om 09:45)
Als je niks te verbergen hebt,heb je ook geen bezwaar met de camara,s ik ben er ook voor.aanpakken die handel.
Dima (18-1-2010 om 07:39)
Wat doet iemand op dit tijdstip nog of al op straat??? Alle [ of zo u wilt... de meeste] rottigheden gebeuren 'snachts....avondklok instellen?
R. (18-1-2010 om 01:50)
Eindelijk eens zo'n ** bij de kladden. Lekker anoniem andermans spullen molestreren, moet veel centjes en vrijetijd kosten. Is vast wel therapie voor.
Reiger (18-1-2010 om 01:48)
Zooww, je zou maar terug bij je auto of fiets komen, en dan deze vernielingen aantreffen! Heel goed dat dit gefilmd is. Ook wat mij betreft mogen ze overal camera's op hangen, om dit soort figuren te pakken. Baahh, wordt er niet goed van, om te lezen dat iemand anders aan andermans spullen zit!
RFM (18-1-2010 om 01:18)
Ik me afvraag is of de dader nu de gemaakte schade moet betalen en of dat ook gebeurd als ie geen geld heeft. Want de schade is nu al geleden, het blijkt dus niet zo te zijn dat de camera's het voorkomen maar dat de pakkans wel groter word.
Cookie-instellingen beheren