Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 328 km

Automobilist ramt geparkeerde auto's

Toegevoegd: 17-01-2010, 22.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Rond 19.00 uur werden twee geparkeerde auto's in de Frans Halslaan in Terneuzen beschadigd door een bestuurder van een bedrijfsauto.


De bestuurder, een 19-jarige inwoner van Terneuzen, verliet echter de plaats van het ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Even later werd zijn beschadigde voertuig gesignaleerd door de politie en sprak de 19-jarige de politie aan. De 19-jarige verklaarde in paniek de plaats van het ongeval te hebben verlaten.

De geparkeerde auto in de Frans Halslaan is aan de linkerachterzijde beschadigd. Het achterwiel is ontzet en vermoedelijk is de achteras gebroken. Deze auto raakte door de botsing weer een andere geparkeerde auto die licht beschadigd raakte. De voorbumper van de bedrijfsbus is geheel vernield bij de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WRX (19-1-2010 om 00:20)
"Goed dat de man de politie nog heeft aangesproken.Maar dit is waarschijnlijk gewoon verzekeringswerk"??????????? Goed dat de politie die gast heeft gepakt ja! Jammer voor de verzekering, want voor zo iemand betaal ik weer extra premie. Gewoon roekeloos gedrag. Verhalen op de veroorzaker!
Anoniem (17-1-2010 om 22:39)
Goed dat de man de politie nog heeft aangesproken Ik snap uiteraard dat hij in paniek was. Maar dit is waarschijnlijk gewoon verzekeringswerk Lang leve de verzekering :P Grt.
Cookie-instellingen beheren