Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 194 km

Dode bij woningbrand Philippine

Toegevoegd: 18-01-2010, 08.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - Bij een grote uitslaande brand in Philippine is vanochtend één persoon om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De brand ontstond rond 06.20 uur in een rijtjeswoning en werd direct gekwalificeerd als een uitslaande brand. De brandweer is daarom met groot materieel ter plaatse gegaan. De overleden persoon is op de begane grond van de woning aangetroffen.


De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De technische recherche van de Zeeuwse politie gaat onderzoek doen in het pand. Inmiddels is het sein 'brand meester' gegeven. Bij het bestrijden van de brand waren tien brandweereenheden betrokken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wp (18-1-2010 om 21:24)
Niels rust in vrede. we zullen je missen! Toen ik het hoorde van morgen wou ik dat het een nachtmerrie was en ik wakker zou worden en jij er nog was en we samen even om die droom konden lachen maar het mocht niet zo zijn maatje we vergeten je nooit :'(
Freddy nielsen (18-1-2010 om 20:38)
Peter en familie heel veel sterkte toegewenst namens je kollega`s op dow
Roy vermeire (18-1-2010 om 19:26)
Niels nooit geen discussies meer samen over de horeca wat egt jouw passie was! Nooit meer samen stappen geen carnaval zal het zelfde meer zijn zonder ons boki warom moes jouw dit nu overkomen! Wu zullen je missen Niels.
Mariska (18-1-2010 om 18:24)
Wat kan een gezin nog aan,welke ellende moeten ze nog doorstaan. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies. Fam goethals
Leida-herman (18-1-2010 om 18:17)
Heel veel sterkte,het was nog niet genoeg wat er is gebeurd voor de fam.
Gertrude (18-1-2010 om 18:09)
Vreselijk...heel veel sterkte voor familie en vrienden!
Cookie-instellingen beheren