Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij woningbrand Philippine

Toegevoegd: 18-01-2010, 08.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - Bij een grote uitslaande brand in Philippine is vanochtend één persoon om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.
 
De brand ontstond rond 06.20 uur in een rijtjeswoning en werd direct gekwalificeerd als een uitslaande brand. De brandweer is daarom met groot materieel ter plaatse gegaan. De overleden persoon is op de begane grond van de woning aangetroffen.


De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De technische recherche van de Zeeuwse politie gaat onderzoek doen in het pand. Inmiddels is het sein 'brand meester' gegeven. Bij het bestrijden van de brand waren tien brandweereenheden betrokken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jurgen janneke en tycho (19-1-2010 om 21:05)
Lieve niels rust zacht. Voor de familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd
Engeltje (19-1-2010 om 14:18)
Allereerst wil ik familie en nabestaande van niels condoleren met dit grote verlies. Zo jong, in de bloei van zijn leven.
Erna (19-1-2010 om 13:35)
Lieve Niels, We hebben nog samen bij "de Fijnproever"gewerkt.Met jou aan tafel washet altijd gezellig.Het was een leuke tijd.Met mooie herinneringen.Hoe je over "de Sloebers"vertelde. Altijd je hand opsteken wanneer ik je op straat tegenkwam,een vriendelijk woord... Niels,rust in vrede.
Anatole,Natasja,Teun,Pim (19-1-2010 om 13:24)
Waarom, waarom? Waarom moest het noodlot weer toeslaan in deze familie....wanneer houdt het eens op?...Niels rust zacht...Peter en alle familie en vrienden, heel veel sterkte!!
Nina (19-1-2010 om 11:11)
Niet te geloven dat dit gebeurt is.Wij wensen de Familie en vrienden veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. fam lauret
Donny, Shirley en Zoë (19-1-2010 om 09:32)
Lieve Niels, waarom... rust zacht VLPLV en heel veel sterkt voor de familie
Cookie-instellingen beheren