Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij ongeluk met bus

Toegevoegd: 18-01-2010, 11.22 uur
Beknelling bij ongeluk met bus
Door: Roland de Jong
THOLEN - Bij een ongeluk tussen een personenauto en een lijnbus is vanochtend in Tholen een beknelling ontstaan.
 
Het ongeluk deed zich volgens de politie rond 10.10 uur voor op de Reimerswaalseweg. Het slachtoffer in de personenauto, een 38-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, was toen de hulpdiensten arriveerden wel aanspreekbaar. De brandweer kwam ter plekke om de gewonde uit de auto te bevrijden. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom gebracht. Haar auto is total loss.


De bus, bestuurd door een 50-jarige man uit gemeente Woensdrecht kwam uit de richting Poortvliet en sloeg af richting Tholen. De personenauto kwam vanuit de Oesterdam. De lijndienstbus is vervangen vanwege zware schade aan de voorkant van de bus. De inzittenden van de bus kwamen met de schrik vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaqueline (19-1-2010 om 08:21)
Brenda het is mijn zus. Gaat redelijk met haar. Veel pijn veel snijwonden.
Brenda (18-1-2010 om 23:06)
Ik ben zelf ook bij het ongeluk geweest en heb alles gehoort en gezien ik moes zelf ook getuigen.. toen ik bij die mevrouw was had ze flinke hoofdletsel en veel bloed hopen maar dat alles mee valt !!!
Cor (18-1-2010 om 15:43)
Met de vrouw is het volgens mij redelijk goed. Ik ben er zelf best lang bij geweest want ik was getuige.
A.u (18-1-2010 om 12:54)
Sterkte voor de bestuurders van beide voertuigen, en ook voor de pasagiers die nog in de bus zaten. iedereen is vast geschrokken.
Cookie-instellingen beheren