Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten beroving aangehouden

Toegevoegd: 18-01-2010, 16.34 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - De politie heeft vrijdag drie mannen opgepakt in verband met de beroving van een 29-jarige man uit Sas van Gent.


Volgens de politie worden de drie er van verdacht op woensdag 13 januari de Sassenaar te hebben bedreigd en beroofd. Bij de beroving werd de portemonnee van de Sassenaar weggenomen.

De drie mannen zijn in een woning in Hulst aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Arnhem, een 23-jarige man uit Hulst en een 17-jarige jongen uit Arnhem. Zij zijn gehoord over de zaak en hebben een bekennende verklaring afgelegd.

De verdachten zijn vandaag voorgeleid voor de rechter-commissaris.
 
Beide meerderjarige mannen zijn in bewaring gesteld. De 17-jarige jongen zit ook nog vast. Aanstaande woensdag wordt beslist over zijn verzoek tot schorsing.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (18-1-2010 om 19:11)
Verzoek tot schorsing? Waar zijn we nu echt mee bezig? Is er dan echt nooit niemand die zich dat afvraagt? Laat die *** blij zijn dat ik niks te zeggen heb anders zat die *** zeker 10 jaar vast met afgehakte klauwen!
Cookie-instellingen beheren