Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 223 km

Drie gewonden bij forse woningbrand Terneuzen

Toegevoegd: 19-01-2010, 05.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een forse woningbrand in Terneuzen zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie personen gewond geraakt.


De brand in het rijtjeshuis aan de Abeelstraat brak rond 03.00 uur uit. De brandweer van Terneuzen kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plekke om het vuur te doven. De woning liep behoorlijke schade op en is onbewoonbaar.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland raakten bij de brand drie personen gewond. Vooralsnog lijkt niemand zwaargewond te zijn. De slachtoffers zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de toestand van enkele huisdieren die ook in het pand waren is geen duidelijkheid.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stefan (20-1-2010 om 18:16)
De Red mijn Huisdier sticker kun je bestellen bij http://www.dierenzaken.net/
Zoop (19-1-2010 om 11:28)
Spijtig allemaal. Weet iemand waar je die stickers kan kopen voor je huisdieren bij brand ?
Cookie-instellingen beheren