Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Gewonde bij ongeluk met trekker Retranchement

Toegevoegd: 19-01-2010, 16.42 uur
Door: Roland de Jong
RETRANCHEMENT - In het Zeeuws-Vlaamse Rentrachement is vanmiddag een 66-jarige man uit de gemeente Sluisgewond geraakt bij een ongeluk met een trekker.


De man reed rond 13.45 uur op zijn tractor en was bezig met het vervoeren van een lading mest tussen enkele weilanden aan de Killedijk. Doordat op een passage tussen de twee weilanden de grond ongelijk was, ging de tractor glijden en schoof een sloot in. De tractor kantelde en de man kwam onder het voertuig.

Omdat er sprake zou zijn van een beknelling werd naast de ambulancedienst ook de brandweer ter plekke gestuurd. Ook de traumahelikopter uit Rotterdam werd opgepiept. Rond 14.40 uur gaf de brandweer het sein 'ongeval meester'.

Omstanders wisten de tractor omhoog te tillen. Hierna kon de man er zelfstandig vanonder kruipen. De man is met mogelijk rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis Knokke-Heist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren