Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw opgepakt voor moordzaak Rotterdam

Toegevoegd: 20-01-2010, 16.33 uur
Door: Roland de Jong

ROTTERDAM - De Zeeuwse politie heeft gisteren in samenwerking met de collega's van het korps Rotterdam-Rijnmond een Vlissingse vrouw opgepakt in verband met een moordzaak in Rotterdam.


Op zondagmiddag 3 januari ging de politie naar een woning aan de Catharina Beersmansstraat in die stad. Dit naar aanleiding van een melding van vrienden van het slachtoffer die hem al enige tijd niet meer gezien hadden. In de woning troffen politiemensen een overleden man aan.

Het bleek te gaan om een 46-jarige man uit Zuid-Amerika. Direct werd een grootschalig onderzoek (TGO) ingesteld. 
 
 
Agenten ontdekten dat de 46-jarige Zuid-Amerikaan op of omstreeks 12 december 2009 voor vakantie naar Nederland was gekomen. Door aanvullend onderzoek kregen de rechercheurs zicht op een verdachte en werd een 26-jarige man uit Sierra Leone internationaal gesignaleerd.

Op zaterdagochtend 16 januari kwam de gesignaleerde verdachte op vliegveld Zaventem in België om het vliegtuig naar Conakry in Afrika te nemen. Hij werd daar onmiddellijk aangehouden en vastgezet. Inmiddels is om zijn uitlevering gevraagd.

Het onderzoek heeft zich voortgezet en naar aanleiding daarvan werden gisteren nog twee verdachten opgepakt: een 23-jarige vrouw uit Capelle aan den Ijssel en een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. Agenten forceerden bij haar een deur en hielden haar vervolgens aan.

De vrouw is aangehouden voor doodslag, diefstal met geweld en heling. In twee panden in Capelle aan den IJssel en Vlissingen hebben doorzoekingen plaatsgevonden door agenten. De politie zet het onderzoek voort.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nic (21-1-2010 om 09:15)
Wanneer houden mensen eens op met het zeuren over "bonnen". Degene die die krijgt is zelf in de fout gegaan. Dus leg je fout bij jezelf neer en niet bij de agent. Altijd zo makkelijk om het bij een ander neer te leggen!
Okkie (21-1-2010 om 07:04)
@ johannes . goed dat jij de zaak al bestudeert en berecht hebt. Nederland mag trots op hun helden zoals jij zijn. Zo moeten we er meer hebben!!!! m.a.w. waardeloze vent oordelen nog voor dat je nog maar iets weet.
Jongeman (21-1-2010 om 00:24)
Dat zijn toch apparte rechercheteams. Denk je nou echt dat dat de mensen zijn die normaal bonnen uitschrijven.. dacht het niet.. dat gaat gewoon door maat
Johannes (20-1-2010 om 20:58)
1 woord: levenslang!!!!
Baart (20-1-2010 om 18:32)
Het is zeer kwalijk te nemen dat zulke incidenten gebeuren, maar.. nu krijgen ook agenten de gelegenheid om daadwerkelijk aan de slag te gaan en niet alleen bonnen uit te delen voor onnozele gevallen.
Cookie-instellingen beheren