Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Boetes voor weggooien afval in Hulst

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.17 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Naar aanleiding van een reeks overlastklachten over het gedrag van de (school)jeugd in Hulst is vandaag een controle uitgevoerd.


De meldingen over met name het op straat gooien van afval kwamen met name vanuit de omgeving van de Poorterslaan. Woensdag heeft de politie voor schooltijd, in de middagpauze en na schooltijd toezicht gehouden in de omgeving van de Poorterslaan.

Vijf personen kregen een bekeuring van 90 euro voor het gooien van afval op straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (23-1-2010 om 14:59)
@ de man met de armen. wij mochten dan wel rot pubers zijn maar ze zetten van de 90 euro die ze dan verdienen toch ook geen vuilnisbakken. als ze nou eens meer vuilnisbakken plaatste hadden wij iets om onze troep in te doen
Jorgen (22-1-2010 om 19:19)
Dat sommige mensen een reactie geven waar ze totaal geen verstand van hebben die wonen immers niet in de buurt van de poorteslaan anders zouden ze wel anders praten. Geen gezwets over terneuzen of iets anders.Nu gaat het om ons en die rot pubers. Gewoon straffen zou ik zeggen en ander taakstraf.
De man met armen (22-1-2010 om 13:50)
@ Jordy (21-1-2010 om 16:55 uur): Als jij 5x een prent van 90 euri op de mat gekregen hebt, dan denk je wel 2x na voordat je een blikje energy drink op de grond gooit. Boefje.
Sas (21-1-2010 om 22:55)
90 euro is wat weinig,en de oudes laten betalen klopt niet,laat ze werken voor hun boete daar leren ze meschien wat van en zeker als hun vrientjes erop staan te kijken.Laat de school het voorbeeld van opruimen leren en een examen eraan vast plakken(hoe leer ik opruimen thuis en op straat)
Pieter (21-1-2010 om 19:38)
Het is daar iedere dag raak zakken chips worden leeggekieperd ,overal liggen stukken koek. Het is een spoor van lege blikjes en verpakkingsmateriaal richting school een week lang controle's houden en alles laten opruimen na schooltijd het is goed dat de politie daar controle's houdt
Vonck (21-1-2010 om 19:14)
Hierover ben ik het met Natuurmens eens. Laat ze 50kg de man aan zwerfvuil opprikken. De boete gaat in de staatskas en het zwerfvuil blijft liggen.
Cookie-instellingen beheren