Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hennepkwekerij Haamstede ontdekt

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft in een loods aan de Roterij in Burgh-Haamstede vandaag een grote hennepkwekerij aangetroffen.


In het pand werden verdeeld over in totaal drie verschillende kweekruimtes ongeveer 4.500 plantjes aangetroffen. De gemeente Schouwen-Duiveland heeft de kwekerij samen met de politie ontmanteld.

Verder bleek dat de stroom voor de kwekerij buiten de meter om werd afgetapt. Hiervan is door de energieleverancier aangifte gedaan. De eigenaar van de loods, een 43-jarige man uit Burgh-Haamstede, is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (21-1-2010 om 18:32)
Ach Als je zo nodig wiet wil hebben, zet dan een of drie plantje's in de tuin in de zomer. Dit mag , kan je het hele jaar van roken. En goed voor het milieu , kost geen stroom ook. En bespaart een hoop geld , Heb er zelf geen behoefte aan, wat voor drugs dan ook. Allemaal Troep!!!
Jennifer (21-1-2010 om 17:37)
Dit dorp trekt het aan???Wat is dat nou voor onzin?Ja je moet toch wat schrijven hé om in de 'media' te komen.
Ben (21-1-2010 om 12:32)
Het is toch ook niet de eerste keer dat dit op de Roterij gebeurt? is dit dezelfde man, of trekt het dorp dit aan?
Shran (21-1-2010 om 11:24)
Tsja, ook wel een beetje dom ook hoor, zo oud zijn en nog niet weten dat je niet mag stelen. Voor de rest hoop ik dat bedrijven z.s.m. legaal zo'n kwekerij op mogen zetten, dat ge-oh met slechte dure wiet kennen we nu wel en daarnaast is het niet eens een hard-drug zoals... alcohol
Sheikh (21-1-2010 om 10:26)
Ach waar maakt iedereen zich druk over(aboe sfeer), Niet zo belangrijk dat men de kweker kaal moet plukken. Het is wel vraag en aanbod en heel veel mensen roken wel eens een jointje, vooral mischien uw eigen kinderen. Dus ik til er niet zo zwaar aan.
Piet (21-1-2010 om 09:31)
Zo, 4500 planten is niet niks. Hij zal er wel al flink op verdiend hebben dus kaalplukken die man. De overheid wilt toch meer geld binnenkrijgen, deze man is hier uiterst geschikt voor.
Cookie-instellingen beheren