Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote hennepkwekerij Haamstede ontdekt

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.20 uur
Door: Roland de Jong
BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft in een loods aan de Roterij in Burgh-Haamstede vandaag een grote hennepkwekerij aangetroffen.


In het pand werden verdeeld over in totaal drie verschillende kweekruimtes ongeveer 4.500 plantjes aangetroffen. De gemeente Schouwen-Duiveland heeft de kwekerij samen met de politie ontmanteld.

Verder bleek dat de stroom voor de kwekerij buiten de meter om werd afgetapt. Hiervan is door de energieleverancier aangifte gedaan. De eigenaar van de loods, een 43-jarige man uit Burgh-Haamstede, is aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jennifer (22-1-2010 om 22:45)
Ben waar maak je je druk om?2e x in een industriegebied?NOU EN!Als er 1 in Goes voor de 2e x wordt opgerold of in Vlissingen hoor ik je ook niet.Ze hebben trouwens voor de rest nog nooit een kwekerij in Haamstede gevonden.Dus...........
Ben (22-1-2010 om 09:44)
Ik ben het niet met Jennifer eens. Het is voor de tweede keer dat er op dit industrieterijn een grote vondst word gedaan. Dit kan geen toeval zijn toch?
Remco (22-1-2010 om 09:21)
Het probleem is niet de wiet op zich maar de gevaren die de kweek ervan met zich meebrengt. Hoevaak lees je niet dat een brand is ontstaan door kortsluiting in een hennepkwekerij. Je zal er naast wonen. Opdoeken die kwekerijen!!
John (22-1-2010 om 00:24)
TJA ken ook wel mensen die een jointje roken voor mij mag je , je heb er geen last van die mensen. van Alcohol worden de meeste agressief. En slopen van alles in de binnen stad .dit lees je maar al te vaak. Drank maakt meer kapot dan je lief is. En Alcohol is inderdaad Harddrugs.
Tja (21-1-2010 om 22:08)
Helemaal met shraran eens..Officieel is dit geen hard-drugs, Dus als het aan mij ligt 'jullie' pakken mij joint af dan wil ik jullie bier afpakken. oow maar nee alcohol verbieden heeft geen zin..Betere voorlichting over wiet ook voor volwassen zou fijn zijn.
Petra (21-1-2010 om 19:26)
Dat mensen gaan kweken is tegenwoordig toch normaal. Als je een eigen zaak hebt dan is het ook maar kijken hoe je rond gaat komen. KASSA idd voor de overheid, maar zulke mensen krijgen toch gewoon een betalingsregeling van 50 euro per maand. Het gras is altijd groener bij de buren!
Cookie-instellingen beheren