Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Gewonde vrouw achter gelaten

Toegevoegd: 20-01-2010, 22.25 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In een brandgang achter de Koepoortstraat in Zaamslag is woensdag een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding met doorrijding.


Rond 12.00 uur liep de 51-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen door de brandgang toen ze het geluid van een bromfiets hoorde. Toen ze zich omdraaide om te kijken waar het geluid vandaan kwam werd ze door een scooter aangereden.

De vrouw kwam door de aanrijding ten val en liep schaafwonden op haar hoofd en arm en een gekneusde arm op. De bestuurder / bestuurster van de scooter reed na de aanrijding door.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (22-1-2010 om 15:43)
Voorbeeld : Pa en Ma en 2 kindertjes fietsen met mooi weer in Goes , Ma rijd voor Pa er achter en achter hem de kinderen , Ma rijd door het oranje stop licht. Pa kijkt om of de kinderen volgen en rijd door ROOD, en de kindertjes volgen gewoon. Hoe dom is Ma dan wel niet. Dit zie je veel hoor !!
John (22-1-2010 om 15:05)
Mevrouw 51 heel veel sterkte toe gewenst. Als U de schrik wat te boven bent geef die gene gewoon aan. Ook mensen die de persoon kennen en het gezien hebben, kunnen getuigen , zal niet de eerste keer zijn dat die persoon daar rijd. Doe er samen wat aan. Dit is te gek voor Woorden.
John (22-1-2010 om 14:45)
Ok Job ik zeg ook niet dat de politie tijd heeft om brandgangen te controleren , maar jij weet dus ook dat dat in de verkeerswet staat , dus dat doet men dan gewoon niet , in een brandgang rijden. Kan je met de buurt zelf wat aan doen. En ja ook volwassenen fietsen er. Goed voorbeeld Hoor .
Job (22-1-2010 om 11:18)
John boete voor door de brandgang rijden.Die zal voor het laatst in 1990 uitgedeeld zijn denk ik.Heb nog nooit brandgangcontole gehad hoor.Ze hebben daar andere prioriteiten dan in huurwijken de boel handhaven.En dat doorrijden is heel normaal bij automobilisten.En de jeugd heeft een voorbeeld.
Zoop (22-1-2010 om 09:52)
Ik vraag me alleen af hoe je een persoon over het hoofd ziet in een brandgang... Die zijn toch meestal vrij smal.. Het kan ook gewoon opzet zijn geweest natuurlijk....
Noa (22-1-2010 om 08:39)
Nou nou, wat een stommerik, waarschijnlijk is de scooterrijder niet verzekerd en niet in bezit van papieren. Maar de scooterijder komt vast vaker in de buurt vd branbdgang, bekend terrein.
Cookie-instellingen beheren