Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Sticker voorkomt verbrandingen

Toegevoegd: 21-01-2010, 09.48 uur
Sticker voorkomt verbrandingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Acht student-ondernemers van de Hogeschool Zeeland hebben een speciale sticker ontwikkeld die mensen er op attent moet maken dat water uit een specifieke kraan nog warm is.


Vanuit hun verschillende economische en logistieke opleidingen hebben Marieke ten Klooster, Matilde de Rijke, Bamela Bil, Evelien Sinke, Michiel Oreel, Joeri Kasper, Kenneth Post en Joeri Valckenier het bedrijfje Stik-Safe S.C. Opgezet.

De acht hebben een sticker bedacht die met name kinderen en ouderen moet waarschuwen voor gebruik van warm kraanwater. De sticker beschikt over een warmtegevoelige laag inkt en verkleurt zodoende wanneer het water in de kraan warm is.
 
Hierdoor kan vooraf worden gezien of het water warm of koud is. Door het gebruik van de stickers kan volgens de studenten lichte, maar ook ernstige brandwonden worden voorkomen.

Het bedrijfje wil de stickers gaan verspreiden via internet maar is ook op zoek naar winkeliers die ze in hun assortiment willen opnemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (23-1-2010 om 20:22)
Veel succes, ook al is het geen nieuw idee en ook niet zonder reden toen geen succes geworden. Toch, van mislukkingen leert men nu eenmaal meer dan van gemakkelijk succes. Komt het toch nog goed met het leerproces en mag de wijsheid het toch nog winnen van de geldzucht... Goed zo, vooral doorgaan.
Henk-Willem ten Klooster (23-1-2010 om 15:43)
Zoop je bent niet wijs! ik heb erg veel vertrouwen in dit product van mijn nicht en overige studenten. Ik hoop dat we hier allemaal schatrijk van mogen worden :)
Trouwe lezer (23-1-2010 om 00:15)
Die zoop zit overal op internet op iedereen tevitten.
Peter (22-1-2010 om 20:22)
Beste Karel en Zoop jullie hebben liever een paar verbrandde handen dan dat jullie een stickertje op jullie kraan plakken ,hoop dat jullie geen kinderen hebben ,zullen er dan wel eens anders over gaan denken
Danielle (22-1-2010 om 16:43)
@Huijgens, kort door de bocht niet? Als je een kind hebt denk je er wellicht anders over dit is zeer handig en educatief. Bij jou is 300 euro zeker meer waard dan een brandwond van je kind..
Niels (22-1-2010 om 13:43)
Leuk, zo`n onderneming. Leuk en handig product ook. Ik wens jullie veel succes met jullie onderneming!
Cookie-instellingen beheren