Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Vrouw ademt rook in bij woningbrand

Toegevoegd: 21-01-2010, 23.08 uur
Vrouw ademt rook in bij woningbrand
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De ambulancedienst heeft vanavond iemand gecontroleerd na een binnenbrand in een woning aan de Boulevard Bankert in Vlissingen.


Rond kwart over zes was de melding binnen gekomen dat er in de slaapkamer van de woning brand was ontstaan. Bij aankomst trof de brandweer een kleine brand en lichte rookontwikkeling aan in het pand. De brand was snel geblust. Rond 18.45 uur was de brand 'meester'. Verspreiding naar andere gedeelten van het pand kon worden voorkomen.

De bewoonster was tijdens het ontstaan van de brand in het woning
aanwezig en is na de brand uit voorzorg door het ambulanceperso-
neel onderzocht omdat ze wat rook in had geademd.

Over haar toestand is niets bekend. Nadat de brand geblust was, is de woning door de brandweer geventileerd. Er was lichte rookschade in de slaapkamer. De mogelijke oorzaak van de brand is een elektrische deken.

Rond 19.00 uur waren de gealarmeerde tankautospuit en ladderwagen weer ingerukt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren