Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tip van getuige leidt tot arrestatie inbrekers

Toegevoegd: 21-01-2010, 23.22 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in 's-Heer Hendrikskinderen twee inbrekers aangehouden.


Even voor 04.40 uur kregen agenten het verzoek van de meldkamer om te gaan naar de Velluweweg voor een verdachte situatie. Een getuige had gezien dat een witte auto rondjes rond een bouwplaats reed en dat er ook met zaklampen werd geschenen.

De agenten troffen een auto aan met daarin twee personen. Bij het zien van de politieauto doken ze weg. In hun auto troffen de agenten inbrekerswerktuigen aan. De twee, een 21- jarige man uit Rockanje en een 32-jarige man uit Goes zijn aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (22-1-2010 om 18:41)
Super!! hulde voor de getuige en politie! =D laten we nu maar hopen dat dit de inbrekers zijn die zeeland maanden lang heeft lastiggevallen,zodat we van dat zooi afzijn! super! en nu vasthouden die kerels! Mvg TT
Cookie-instellingen beheren