Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 431 km

Flinke brandwonden door mishandeling

Toegevoegd: 22-01-2010, 09.50 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 13-jarige jongen uit de gemeente Borsele heeft woensdag tweedegraads brandwonden in zijn gezicht opgelopen als gevolg van een ernstige mishandeling.


De jongen liep rond 14.45 uur met een vriendje in de Vosmaerstraat in Goes toen hij in de bosjes twee jongens bezig zag met een spuitbus en een aansteker waarbij een enorme vlam vrijkwam. Hij maakte een opmerking van "pas op, kijk uit". Hierop draaide de onbekende jongen zich om en spoot in het gezicht van de jongen.

Het slachtoffer voelde een vlam in zijn gezicht en hevige pijn. Hij is snel naar een openbaar toilet gelopen en heeft daar zijn hoofd gekoeld met een natte handdoek. Thuisgekomen is hij met zijn moeder naar de huisarts gegaan.

De huisarts constateerde tweedegraads brandwonden. De politie is op zoek naar getuigen. Ze worden verzocht contact op te nemen met het politie bureau in Goes of te bellen met 0900-8844. De politie heeft een signalement van de jongens. Ze droegen beiden Nike Air schoenen. De één had zwart-witte exemplaren. De ander had schoenen in de kleurencombinatie oranje-zwart.

De beide jongens waren tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Eén van de twee had een zogeheten Noorse muts op. De twee droegen beiden een zwarte jas en een spijkerbroek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (24-1-2010 om 18:04)
Inderdaad, overvallen, inbraken, mishandelingen ENZ. Denk dat alleen rechts stemmen nog helpt . Als het dan al niet te laat is. In de supermarkt laten ze hun jong ook maar krijsen en rennen, als je er wat van zegt, zeggen ze dat dat normaal is waar ze vandaan komen, moeten we dat pikken?
Deskundige (23-1-2010 om 22:13)
Zijn er in oost Siberie nog strafkampen voor dit soort psychopaten ?? Het wordt tijd dat NL een Betuwelijn aanlegt voor dit soort criminelen. Enkele reis Siberie... aanbieden en laten kreperen in de Goelag.
123 (23-1-2010 om 17:40)
Even voor de duidijkheid, ik ken het slachtoffer; hij heeft het niet zelf gedaan! De daders waren van buitenlandse afkomst, beste is gewoon die twee terugsturen
Japiejo (23-1-2010 om 15:02)
Ik ben het met M eens, is een vaag verhaal, misschien is het idd wel iets, wat die jongen zelf gedaan heeft... net als indertijd in sas van gent met die vuurwerkbom, bleek ook een foutje van het slachtoffer" te zijn, maar daar hoor je niks meer over... Dus mensen; oordeel pas als je alles weet
Klaas (23-1-2010 om 12:12)
Daders a.u.b. geen slappe taakstraf geven, maar via rechtbank in jeugdgevangenis plaatsen, tevens alle medische kosten aan slachtoffer laten betalen! Reden: doelbewust toebrengen zwaar lichamelijk letsel/verminking. Sterkte aan ouders en slachtoffer.
Erik (23-1-2010 om 11:58)
Op zo jonge leeftijd al zo verminkt door het leven gaan waar gaat het er naar toe de daders moeten het zelfde lot ondergaan
Cookie-instellingen beheren