Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde bestolen via wisseltruc

Toegevoegd: 22-01-2010, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In de Noordstraat in Sas van Gent is vrijdagmiddag een 79-jarige man uit Sas van Gent door middel van een wisseltruc bestolen van enkele honderden euro's.


De 79-jarige man had net gepind toen hij rond 15.25 uur werd aangesproken door een onbekende man die hem vroeg of hij geld kon wisselen.

Nadat de onbekende man was weggelopen ontdekte de 79-jarige man dat hij enkele honderden euro's miste.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (23-1-2010 om 20:30)
Zomaar enkele honderden euro's... Wel een beetje heel respectloos met geld omgesprongen... Sommige mensen hebben dat nog niet eens per maand te besteden.. Wat moest er trouwens wel niet gewisseld worden dan ?
Peelander (23-1-2010 om 17:44)
Al lopen ze met een miljoen op zak. het is hun geld afblijven van wat niet van jou is. zelf als ouder je kind normen en waarden leren
Terneuzense (23-1-2010 om 14:17)
Waarom pinnen bejaarden altijd honderden euro's. Wordt tijd dat ze dat niet meer doen. Gebruik je pinpas of haal vaker kleine bedragen, dan worden de criminelen ontmoedigd!!
CRB (23-1-2010 om 09:16)
Als je nou echt NIETS kan en NIETS wilt leren, als je zo'n grote looser bent dat je hoogbejaarden moet gaan bestelen...... Ja DAN krijg je van mij echt de *sukkel van het jaar* award....... Tjonge.....wat heldhaftig :-(
Chris (23-1-2010 om 08:46)
Het valt mij op dat de oudere mensen vaak veel geld bij zich hebben en dat zie je bij de kassa bij de supermarkt. Deze ouderen betalen veelal met baar geld i.p.v. te pinnen. Ze kunnen wel pinnen want ze halen ook geld uit de muur dus waarom dan niet in de winkel pinnen?
Uitsluiskil (22-1-2010 om 23:20)
Blijf van iemand zijn geld af ga er voor werken. Ik wens deze man (slachtoffer) heel veel sterkte toe
Cookie-instellingen beheren