Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij bedrijfsongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 22-01-2010, 22.58 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een bedrijfsongeval aan de Finlandweg in Nieuwdorp is vrijdagmiddag rond 13.45 uur is een 31-jarige man uit de gemeente Veere gewond geraakt.


Bij het laden van een boot reed een heftruck achteruit. De 31-jarige man, die achter de heftruck stond, werd aangereden en kwam met zijn been onder de heftruck terecht. Hij is met beenletsel overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adrie,miranda,demi,rafael (25-1-2010 om 12:07)
William heel veel sterkte gewenst. Het is vreselijk wat er gebeurt is ik hoorde hem schreeuwen tot in de loods.en evert je hebt gelijk.mensen denk eerst na wat je schrijft.alleen de mensen die het zien gebeuren hebben die weten het precies.
Zoop (25-1-2010 om 09:52)
Nee kees, je moet je gewoon niet in het werkgebied van een heftruck bevinden, niemand behalve de chauffeur heeft daar wat te zoeken. En ja, er moet wel gewerkt worden, het zijn moeilijke tijden, mag er dan gewerkt worden zonder mensen die met hun bemoeizucht in de weg gaan staan ?
Richard (25-1-2010 om 03:23)
Hé, ben mij rot geschrokken vrijdag!! Iedereen zat in een dip! Ik hoop dat alles goed komt en hou je taai rakker! Laterrrr.....;)
Mart (24-1-2010 om 13:01)
Ik heb er begrip voor dat niet alles exact volgens de regels kan gebeuren tijdens het laden enhet lossen van die schepen,maar nu horen we de laatste tijd veel berichten over ongevallen daar, en dan denk ik.. kan er dan niet iets verbeterd aan worden?mischien aparte loop paden aanleggen?etc..sterkte
Erik (23-1-2010 om 20:19)
Sterkte William. Echt rot dat dit is gebeurt. Ik hoop echt dat alles goed komt.
Evert (23-1-2010 om 18:42)
Voor die gene die niet weten hoe het er in de haven aan toe gaat. hou je commentaar voor je. tis al moeilijk zat. Dit is voor ons allemaal niet makkelijk want dit soort ongelukken kunnen HELAAS altijd gebeuren,je kunt niet altijd ALLES zien!!!!!!!! Wil sterkte vent ook ik denk aan je..
Cookie-instellingen beheren