Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Meisjes stelen spullen bij winkels Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 17.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 14-jarig meisje uit Terneuzen en een 15-jarig meisje uit Kapelle zijn vrijdagmiddag in het centrum van Vlissingen aangehouden voor winkeldiefstal.


De meisjes werden betrapt bij een controle. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau bleek dat de dames bij H&M, C&A en Intertoys goederen hadden weggenomen zonder deze te betalen.

Hun buit bestond uit kleding en make-up. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek tegen de meisjes. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ZeeuwsWuufke (24-1-2010 om 20:28)
Op die leeftijd kunnen ze nog niet nadeken, blijkt maar weer.. Triest hoor. Hopelijk worden ze goed gestraft en niet alleen door de politie, maar ook door hun ouders.
* (24-1-2010 om 18:21)
Zolang de strafzaak nog niet helemaal rond is worden de verdachten in de cel geparkeerd! Soms bijna niet te begrijpen maar dit is nu eenmaal de wet ,die hebben wij samen gemaakt door ons stemgedrag ! En onze lakse houding naar de maatschapij alles zien niets melden .
Mediummootje (24-1-2010 om 16:08)
Ik heb zelf een winkel,maar het zijn inderdaad de meiden die ik goed in de gaten moet houden...Ze lachen wel lief enzo,maar ondertussen stelen ze onder je neus vandaan. Jammer dat het zo moet.Ze doen alles voor hun uiterlijk,wel zielig eigenlijk.
Arie (24-1-2010 om 10:03)
Ik wacht even de reacties, 'keihard aanpakken' en 'een levenslang winkel verbod' af. Daarna denken we verder..
Johannes (23-1-2010 om 19:26)
Niet dat ik het niet goed vind dat deze meiden in de cel zitten, integendeel, maar wat ik niet snap is dat bijv. de zware criminelen vrij lopen met een voorwaardelijke straf.
Anoniem... (23-1-2010 om 17:34)
Doe dat dan gewoon niet. gebruik dan ff je verstand!.., ma ja als je dat niet heb dan kun je die moeilijk gebruiken hè!
Cookie-instellingen beheren