Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse auto's vernield in Middelburg

Toegevoegd: 23-01-2010, 17.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 05.00 uur zijn in de buurt van de Oude Veerseweg in Middelburg in totaal zeker zes personenauto's vernield.


Na een melding zijn politieagenten van de Zeeuwse politie een kijkje gaan nemen op de Oude Veerseweg. Daar troffen zij drie personenauto's aan die dwars op de weg stonden. Deze auto's waren erg beschadigd. Ze zijn allemaal weggesleept door een takelbedrijf, zodat de politie er sporenonderzoek op kan doen.

De agenten zijn een onderzoek gestart en hebben meerdere parkeerplekken in de buurt bekeken. Op het parkeerterrein aan de Oude Veerseweg troffen zij nog een drietal beschadigde auto's aan.
 
 
Van twee van die auto's wordt zelfs gedacht dat ze geprobeerd zijn te stelen. Van deze auto's werd er ook nog één weggesleept. Van de twee andere auto's waren de eigenaars inmiddels ter plaatse.

Gezien het sporenbeeld lijkt het volgens de politie niet onwaarschijnlijk dat er mogelijk zelfs auto's zijn weggenomen. De politie doet een oproep om aangifte te komen doen als uw auto beschadigd of gestolen is. Ook verzoekt zij getuigen zich te melden op het politiebureau in Middelburg, of te bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem informatie doorgeven, dan kan dat via telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shanna (24-1-2010 om 14:20)
@tja ja hoor daarom heb je je garage je garage kunnen ze ook open breken hoor.ze moeten gewoon met hun poten van anders auto afblyven. en als je weg gaat met je auto naar stad of waar dan ook kunnen ze het ook doen.beetje domme reaktie.hoop dat de daders snel gepakt word& straffen zyn telaag in nl
Tja (24-1-2010 om 10:08)
Daarom zet ik die van mij in de garage.Zo kan je er op wachten natuurlijk.
Noa (24-1-2010 om 10:00)
Zal mooi zijn de daders te pakken,en flink betalen,echt flink betalen,zodat ze nooit meer andersmans auto aan raken.getuige aarzel niet,als men echt iets gezien heeft.
Hennie (23-1-2010 om 18:12)
Ziehier opnieuw (en dat is elke dag) het resultaat van de "vrije opvoeding". Moest toch? Het eindresultaat kan iedereen vinden in het voormalige Oostblok! Verder nog iets toe te voegen of heeft u het drukker met uw carriere dan met uw koters?
Cookie-instellingen beheren