Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rwinamokers (25-1-2010 om 21:55)
Als je niks verkeerd doet en gwn doorloopt gebeurt echt niks en dit is echt niet voor de lol
Maartje (25-1-2010 om 18:26)
Hey Vlissingse,dat de l'escaut de prijzen gaat verhogen en niks zou doen aan de problemen hier, sorry maar dan moet ik je ff op de vingers tikken, die doen wel wat, dankzij hun beleid heb ik nu deze woning.Maar mensen pas op met wat je uitkraamt, en verspreid geen leugen,de wereld zit er al vol mee
Pipa (24-1-2010 om 22:37)
Wat is dat hier allemaal,laat gewoon iedereen zijn gang gaan.veiligheid heb je zelf in de hand.In de grote steden lost men dit ook op met hulp van politie en daar zeikt men ook niet steeds over deze problemen zoals hier in zeeland gebeurd,het is nu eenmaal zo.Zeeuwen zijn gewoon angsthazen.
Edje (24-1-2010 om 22:25)
@ Vlissingse: Overdrijven? Zeuren? Schietpartijen gebeuren idd overal en dat is op zich al triest zat. Wat erger is, is dat er mensen zijn zoals jij die dit kennelijk maar normaal vinden. Een mens moet toch zeker over straat kunnen lopen zonder dat de kogels rond de oren fluiten!
Meisje (24-1-2010 om 22:20)
Ik woon hier toevallig om de hoek en voel me 's avonds niet veilig! Men zegt dat het meevalt, maar als vrouw alleen ga je 's avonds niet graag lopend of op de fiets door de bloemenlaan en omgeving! Vroeger was het de bonedijke, ipv het echte probleem aanpakken wordt het alleen maar verplaatst.
Edje (24-1-2010 om 22:19)
@ Theo & Francine: Niet gevaarlijk??? Wordt eens wakker! Een schietpartij is toch echt wel gevaarlijk hoor! Je weet niet waar een kogel kan eindigen..... En wie schieten er??? Juist.... Criminelen!!!
Cookie-instellingen beheren