Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jootje (24-1-2010 om 19:57)
@kp: hoeveel dit jaar....?dank u
Poesjes (24-1-2010 om 19:54)
Het is weer zover de volgende schietpartij. Als het zo door gaat dan gaan alle goeie bewoners een ander huis zoeken en dan kan al het tuig wat hier nu rond loopt in de lege huizen gaan wonen dan wordt het hier helemaal een zootje ik hoop dat de politie hier nu wat aan gaat doen en de gemeente ook.
* (24-1-2010 om 18:17)
Beste Mike: ik kan je wel kussen jij ziet heel goed waar alles om draait zo is Zeeuws Vlaanderen ook naar de piep gegaan !!!!!!
Vlissingse (24-1-2010 om 17:00)
Laat ze ipv huurverhoging in deze geweldige wijk eerst maar eens grote opruiming houden en met grote opruiming bedoelen we natuurlijk dat tuig. Dan kan dit misschien wel weer een leuke buurt worden. Dan kunnen we weer over huurverhoging praten. Dus L'Escaut neem je veranwoording!!!
Vlissinger (24-1-2010 om 16:37)
Die stoep moet ik overheen als ik naar de stad moet, ik zal bij deze een kogelwerend vest bestellen op Ebay.
Ellis (24-1-2010 om 15:16)
Heel simpel! KEI EN KEI HARD AANPAKKEN!! En terug naar land van herkomst
Cookie-instellingen beheren