Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JustSomeone (24-1-2010 om 15:04)
Mooi dat er deze keer geen gewonden gevallen zijn..na de moord op 1 van de bewoners in de buurt daar vorig jaar lijkt het me nu toch echt tijd om die hele wijk daar af te sluiten voor jongeren. Laat ze maar buiten de stad hangen of gewoon naar school gaan in plaats van leven van een uitkering
Vlissinger (24-1-2010 om 14:51)
Zo lang ze elkaar maar voor hun kop schieten heb ik hier geen probleem mee. Ze moeten alleen wat beter op elkaar schieten, dan heft het probleem zich van zelf op.
Kp (24-1-2010 om 14:49)
@ jootje: er zijn wel meer schietpartijen in vlissingen geweest zoals in de scheldestraat afgelopen zomer.
Mike (24-1-2010 om 14:30)
Het is godsgeklaagd met jullie. Zeiken de politie nix doet. Bij sneeuwval zeiken op het KNMI en slecht nieuws? de krant? Beter iedereen meld wat hij ziet of iets van zegt. Nee afwachten tot mis gaat en dan zeiken op ander. Vlissingen gaat naar de donder door lafaards met (achteraf) grote bek.
Anoniem (24-1-2010 om 14:19)
Ongure buurt daar ! Je zal er maar wonen als opgroeiend kind / puber . . . .
THC (24-1-2010 om 14:09)
Gezellig, ik woon in 1 van de studentenflats. Altijd leuk. =(
Cookie-instellingen beheren