Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (24-1-2010 om 00:28)
Het wordt een boeven buurt. Je durft savond's niet meer over straat. Je weet niet welke gekken er nu weer rond lopen. Buurt peventie is om te lachen. Wie gaat er nu nog over straat na acht uur?
Peter & Evelien (24-1-2010 om 00:28)
Beste buren, Ik vind dat jullie soms wel overdreven doen. Ik woon er ook al lang en het valt reuzenmee. Verder vind ik dat er vaak wordt gesproken over de "marokkanen" ik laat me kleine hondje dagelijks los en loop langs ze en vind dat ze echt geen vlieg kwaad doen.
Gixxer-gangsta (24-1-2010 om 00:00)
Kom op politie. Doe er nou is wat aan.. Of moet er zeker eerst één van jullie soort geraakt worden, dan gebeurt er wel wat?
Petra (23-1-2010 om 23:39)
En het is weer zover..
Cobus (23-1-2010 om 23:37)
Er wordt heel weinig gedaan aan de overlast in de buurt. Je wordt geïntimideerd, uitgescholden, bedreigd enz.. Dat samenscholingsverbod was ook van lik me vestje, echt werd er niet veel op getreden. Meer voor de sier. Harder optreden, en luisteren naar de bewoners van de wijk! Ga zo door!
Cookie-instellingen beheren