Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Man voldoet niet aan politiebevel

Toegevoegd: 24-01-2010, 17.44 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 29-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij niet voldeed aan een bevel.


De politie had de man rond 04.30 uur verzocht zich te verwijderen van de Nieuwendijk. De man stond voor een café waar hij even daarvoor al ruzie had staan maken met de portier. Hij wilde het café binnen, maar dat mocht niet meer.

De man schreeuwde dat zijn jas nog binnen lag en dat hij die moest en zou krijgen, anders kon hij zijn woning niet binnen. Volgens de man zaten immers zijn sleutels in zijn jas. Door het hevige tumult werd de aandacht getrokken van twee dienstdoende agenten. Zij hebben de man gevraagd of hij zich wilde verwijderen.

Toen hij dit niet deed hebben de agenten hem gevorderd weg te gaan. Toen hij aan deze vordering ook niet voldeed is de man aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau. Hier gaf hij al toe dat hij zich een tikkeltje te agressief had gedragen.

Alle verdachten die op het politiebureau terechtkomen worden door agenten gefouilleerd, zo ook deze meneer. Uit zijn broekzak kwamen... zijn huissleutels. De man heeft een verklaring afgelegd. Tegen hem zal proces-verbaal opgemaakt worden. Omstreeks 06.45 uur kon hij weer huiswaarts keren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilco (25-1-2010 om 16:02)
Wat heeft wilders hier mee te maken? die maakt zich ook alleen maar druk om niets.. o nee haat zaaien daar istie goed in.
Chris (25-1-2010 om 07:34)
Als ze nou eens beginnen de cafe's vroeger te sluiten is er ook minder kans dat lui hun eigen zat drinken. En de cafe bazen zien toch ook wel wie genoeg gezopen heeft? Dan niet meer tappen voor deze gasten.
De echte Harry Nak (24-1-2010 om 21:52)
Gevalletje niet tegen drank kunnen? Drink dan niet zo veel! Elk normaal mens luistert als de politie je zegt weg te gaan. Die jas komt wel, beter dan op t buro terecht te komen.
Harry Nak (24-1-2010 om 19:04)
Wat een beunhaas! Wilders doe er wat aan!
Hennie (24-1-2010 om 18:27)
Duidelijk geen opvoeding genoten die ***! Een probleem van onze tijd helaas! Waarom loslaten? Steek dat soort miskleunen nou eens een maandje vast!
Kees (24-1-2010 om 17:49)
Ezel denk na en niet daarna, moetje geen rottigheid uithalen, pech voor je jas, had je maar niet moeten zuipen en snuiven
Cookie-instellingen beheren