Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor oplichting

Toegevoegd: 24-01-2010, 18.29 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Zondagmiddag is op de Veerhavenweg in Vlissingen een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in verband met een reeks oplichtingszaken.


De man stond gesignaleerd voor politie en justitie. Hij werd al enige tijd gezocht voor oplichting. De man werd herkend door een slachtoffer die meteen de politie in kennis stelde. De politie heeft de man om 15.00 uur aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

De man zit voorlopig vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (25-1-2010 om 18:47)
Er staat niet waarvoor opgelicht? Joh de hele wereld bestaat uit oplichters...dus waarom zetten we niet gelijk ons allemaal achter tralies? Die vent deed ook alleen maar( valse) dingen om aan eten te komen. Doen we dat in deze maatschappij niet allemaal stiekem een beetje? Mvg TT
B. (25-1-2010 om 16:36)
@vincent, bedoel je die belg? Loopt die nog rond dan?
Japiejo (25-1-2010 om 14:22)
De man zit voorlopig vast. Zal hij niet vervelend vinden.... heeft tenslotte geen vaste woon of verblijfplaats....
Erik (25-1-2010 om 09:53)
Als ik slachtofer was en ik zie hem lopen, dan had ik hem overmeesterd en zelf handig naar het eerste het beste politiebureau gebracht. Veel betere tactiek dan de politie te laten komen..
Vincent (24-1-2010 om 20:38)
Nu maar hopen dat het onze kozijnenman daem is, die in zeeland mensen voor duizenden euro's heeft opgelicht.
Cookie-instellingen beheren