Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Drie arrestaties na schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 24-01-2010, 21.29 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vandaag drie verdachten aangehouden in verband met de schietpartij gisteravond in Vlissingen.


Rond 19.30 uur was de melding binnengekomen dat er was geschoten in de Bloemenlaan. De politie startte direct een groot onderzoek en zette de omgeving af. Vandaag zijn diverse getuigen gehoord. Dit heeft ertoe geleid dat er 's middags drie verdachten zijn aangehouden.

De drie zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en worden verder over de zaak gehoord. Het gaat om drie Vlissingers. Twee zijn 18 jaar oud. De ander is 19 jaar oud. Over de aanleiding van de schietpartij is niets bekend.

De politie is nog op zoek naar getuigen van het schietincident. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of te bellen met 0900-8844.
 
Zie ook:
- Onderzoek naar schietpartij in Vlissingen (23-01-2010)


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verhuiswagen (25-1-2010 om 13:55)
Ik snap dat het daar niet leuk wonen meer is. Ik sta erachter dat dit tuig aangepakt wordt. Maar iedere keer gezeur dat je er niet meer kan wonen, verhuis dan toch... dat is echt voor iedereen mogelijk.
Job (25-1-2010 om 13:51)
Ja daar gaan we weer met zn allen de daad veroordelen maar voorbij gaan aan de oorzaak.Vergeet dan niet dat je deze daad wel kan veroordelen en ook de daders,maar dat de oorzaak blijft en waarschijnlijk weer een nieuwe dader aan het vormen is.
Bokjan (25-1-2010 om 11:21)
Klaag niet, maar strijdt !!!!! Gebruik de zelfde methoden of sterker. En wees niet bang.
Zoop (25-1-2010 om 09:44)
Wie stemt er dan ook op een partij die blauw van de straten haalt ? Ach, de politie is al druk bezig met zakmesjes in beslagnemen bij kluisjescontrole op scholen... Ook het briljante plan om de wijkagent terug te brengen zal niets helpen. "parijsse toestanden" om de hoek....
Kees (25-1-2010 om 03:17)
Vlissingen is al verpest,bepaalde delen kunje als fatsoenlijk mens niet wonen.omdat men wijken in bezit willen hebben. deze kerels 18 en 19 jaar,verdienen een hoge straf,die verdienen het! tenslotte lopen met pistool op zak.opsluiten die handel,des de veiliger de buurt!
Marga (24-1-2010 om 23:41)
Hoe kan je zo iets nu nog ooit los laten lopen! Kan toch niet? Zo'n gestoord gedrag komt niet goed, het zit er in. Zo jong en dan al zo verziekt is diep treurig. Hun leven moet nog beginnen! Heropvoeding is hard nodig, opnieuw (her)opvoeden is misschien de enige redding.
Cookie-instellingen beheren