Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Brandmelding woning blijkt loos alarm

Toegevoegd: 24-01-2010, 21.39 uur
Brandmelding woning blijkt loos alarm
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Terneuzense brandweer is zondagmiddag rond 14:10 uur uitgerukt naar een woning in de Sloelaan waar brand zou woeden.


Eenmaal ter plaatse aangekomen bleek dat er van brand geen sprake was, zelfs de bewoners van het desbetreffende huis wisten van niets. Mogelijk hebben voorbijgangers die de Zeldenrustlaan insloegen iets gezien wat op rook leek waarop ze de brandweer hebben gealarmeerd.

De brandweer heeft met de hoogwerker voor de zekerheid toch nog even een controle uitgevoerd. Daarbij werd geen brand aangetroffen. Hierna kon men weer terug naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (25-1-2010 om 18:49)
Loze meldingen gebeuren ook steeds vaker. Het is zonde... maar ja, als het wel brand was geweest was het goed geweest. Toch hadden de melders beter eerst even kunnen aanbellen om te controleren toch? Tenzij de vlammen uit het dak slaan.Dan is het logisch. Mvg TT
Cookie-instellingen beheren