Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Man opgepakt met hennep in kofferbak

Toegevoegd: 26-01-2010, 13.41 uur
Door: Roland de Jong
IJZENDIJKE - Bij een snelheidscontrole op de N61 is maandagavond een 39-jarige automobilist uit Amsterdam aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van bijna 4,5 kilo hennep die achterin de kofferbak van zijn auto lag.


Tijdens controle met de laser kwam hij voorbij met een snelheid van 111 km waarna hij aan de kant werd gezet ter controle. Bij het aanspreken roken agenten een hennepgeur maar de man ontkende dat hij softdrugs bij zich had.

Omdat de agenten het niet vertrouwden, moest hij de kofferbak van zijn auto openen. Hierin lag een vuilniszak met hennep. De man werd aangehouden en de hennep is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W.iet (26-1-2010 om 20:27)
Hoeveel keertjes is het hem al wel gelukt die rotzooi te halen bij de Zeeuws Vlaamse onopvallende wietkwekers?
Hennie (26-1-2010 om 18:22)
Gedealed op het voormalige veerplein in Breskens natuurlijk! Dat is momenteel een vrijplaats voor dealers met zakken vol stuf! De toevallig passerende politie auto wordt al van mijlen ver gezien! Zijn onze agenten nu eigenlijk ziende blind of zo?
Fred (26-1-2010 om 16:08)
Uit amsterdam? wat daar niet meer lukt proberen ze hier,toch weinig politie. hier mag niet op bezuinigd worden! politie verdient een pluim bij deze!
Piet (26-1-2010 om 15:56)
Hoe stom kun je zijn. Dan weet je dat je bezig bent met illegale drugspraktijken en dan je laten pakken omdat je een paar kilometer te hard rijdt. Ongelooflijk....Maar in ieder geval weer een minder voorlopig!!
Cookie-instellingen beheren