Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond na mishandeling

Toegevoegd: 27-01-2010, 12.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de Roozenburglaan in Middelburg is dinsdag omstreeks 21.00 uur een 25-jarige Middelburger aangehouden wegens mishandeling van een 20-jarige plaatsgenoot.


Hij had even daarvoor in Buitenhove de 20-jarige herhaaldelijk met een ploertendoder geslagen. Het slachtoffer rende weg in de richting van de Roozenburglaan waar hij er, met behulp van een vriend, in slaagde zijn aanvaller te ontwapenen en hem vast te houden tot de politie hem over kon nemen.

Door het afweren van de slagen liep de 20-jarige Middelburger letsel op aan zijn arm. Beide mannen hebben reeds langere tijd een conflict met elkaar. De 25-jarige man is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tinus (27-1-2010 om 19:36)
Ploertendoder????????????????
Naomi (27-1-2010 om 18:51)
Ach het ging toch niet om een vrouwtje he,onbegonne werk om te ruzien om een vrouw,waar je tocnh ni gelukkig van word.
TT (27-1-2010 om 18:20)
Dat noem ik nog is een goede vriendschap! Goed dat die andere gozer opgepakt is. Laat hem dan ook maar vastzitten. Ruzies en conflicten kun je niet oplossen met geweld...los het dan op met woorden. Ruzies lossen niets op,het verslechtert alleen maar. Het lucht niet op maar versteend je gedachten.
Japiejo (27-1-2010 om 15:05)
Dan moet je toch al redelijk ziek in je hoofd zijn, om met een ploertendoder over straat te gaan... ik denk dat TBS hier een passelijke straf voor is..
Cookie-instellingen beheren