Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Postweg Yerseke

Toegevoegd: 28-01-2010, 21.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Op de Postweg bij Yerseke heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Eén betrokkene verkeert in kritieke toestand.  


Door nog onbekende oorzaak 20.40 raakte een auto te water. Volgens de politie is één persoon gereanimeerd. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Naast diverse voertuigen van de brandweer en ambulance is er ook een traumahelikopter ingezet. De politie is ter plaatse een technisch onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (29-1-2010 om 09:37)
@DENNIS; gelijk heb je hoor jongen. Ik word daar ook zo kotsmisselijk van,al die mensen die oordelen wat er gebeurt is.Het is al erg genoeg dat hij er niet meer is. Hoe maakt niet uit,dat is iets wat ons verder niet aangaat,met jullie gelul doe je de nabestaande nog meer verdriet.
Anoniem (29-1-2010 om 09:35)
Verschrikkelijk !!!! rust zacht maatje
Verdrietig (29-1-2010 om 09:27)
Ik wens de nabestaanden alle sterkte toe!!!
Dennis (29-1-2010 om 08:57)
Mensen ga nou alsjeblieft niet lopen oordelen als er nog niet eens bekend is wat de toedracht is van het ongeval. Ik kende hem persoonlijk en het is zonder al dit gelul van mensen als jullie al erg genoeg voor de nabestaanden. Ik wens de familie heel veel sterkte toe!
Keetje (29-1-2010 om 08:53)
Gisterenavond hoorden we de ambulances en zagen de de traumahelikopter overkomen. Dan weet je al dat het goed mis is. Sterkte aan alle nabestaanden en nog een enorme blijk van waardering aan de hulpverleners die eigenlijk veel te weinig waardering krijgen tegenwoordig!
Rene (29-1-2010 om 07:14)
Is erg wat daar is gebeurd, weet de oorzaak niet. Maar weet wel dat er op die weg veel zeer hard gereden wordt....
Cookie-instellingen beheren