Weerbericht:
Af en toe regen, in het noordoosten vanochtend (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Ernstig ongeluk Postweg Yerseke

Toegevoegd: 28-01-2010, 21.51 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Op de Postweg bij Yerseke heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Eén betrokkene verkeert in kritieke toestand.  


Door nog onbekende oorzaak 20.40 raakte een auto te water. Volgens de politie is één persoon gereanimeerd. Het slachtoffer is met de ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Naast diverse voertuigen van de brandweer en ambulance is er ook een traumahelikopter ingezet. De politie is ter plaatse een technisch onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (6-2-2010 om 18:05)
Rust in vrede <3.
- (5-2-2010 om 23:08)
Of je nou (te) hard rijd of niet, het is altijd erg als er zo een ongeluk gebeurd. Dit wens je niemand toe en zeker niet iemand op die leeftijd. Sterkte aan alle betrokkenen en de hulpverleners.
RodeTulp. (2-2-2010 om 14:28)
Ik ken je van vroeger.. Heel lang geleden. Maar moet hier steeds aan denken.. Wil de familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toewensen.. --Achter tranen van verdriet, schuilt de glimlach van herinnering.-- Rust zacht..
Wouter de Kunder (29-1-2010 om 22:25)
Jammer dat mensen gelijk hun oordeel gaan geven over een situatie waar hij/zij niet bij is geweest. Het gaat hier tenslotte om een mensenleven, laten we dat voorop stellen, en niet hoe het is gebeurd. heel veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden. R.I.P. Raoul
Maaike (29-1-2010 om 21:37)
Een kind verliezen is het ergste wat iemand kan overkomen, op wat voor manier dan ook. Ik wens de ouders heel veel sterkte toe met dit zware verlies.
@@@Dennis (29-1-2010 om 20:27)
Allereerst alle familieleden en betrokkenen van harte sterkte toegewenst bij dit zo zwaar verlies. En Dennis, of je hem nu kende of niet, niet belangrijk. Het voegt niets toe aan je verhaal. Wat wil je daarmee zeggen dan? Het is al erg genoeg. Nogmaals heel veel sterkte toegewenst aan de familie.
Cookie-instellingen beheren