Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man door gladheid in de berm

Toegevoegd: 30-01-2010, 10.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRABBENDIJKE - Op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke kwam zaterdag om 07.00 uur eveneens een automobilist in de berm terecht.

De 19-jarige bestuurder uit Krabbendijke, die in de richting van Kruiningen reed, verklaarde dat hij een scooter op de weg zag rijden en moest remmen. Daardoor en door de gladheid op de weg, raakte hij in een slip en belandde, met auto op zijn kant, in de berm.


Door een voorbijkomende tractor is de auto weer recht getrokken. De automobilist is voor zover bekend ongedeerd gebleven; of de auto schade heeft opgelopen is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (30-1-2010 om 18:50)
@Marco,volgens mij ben jij hier de grap, toevallig was ik de bestuurder, gelukkig weet je waar je over praat,waarschijnlijk ben je net zo asociaal als die andere weggebruikers die doorrijden zonder te kijken of er iemand gewond is. Ga rond deze tijd je auto wassen ipv domme reactie te plaatsen.
Frank (30-1-2010 om 18:03)
Was je erbij marco? Ik was er 5 min later. en het was mijn broer waarschijnlijk ben jij er zo een die alles beter kan tot het er op aan komt
Marco (30-1-2010 om 14:11)
Wanneer houdt men eindeljk eens rekening met dat je plotseling zou kunnen/ moeten remmen,als iedereen het zo goed weet waarom gebeuren er van die grappen.
Cookie-instellingen beheren