Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Snorfiets terug door oproep op internet

Toegevoegd: 30-01-2010, 14.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag tussen 00.30 en 05.30 uur werd aan de Segeerssingel in Middelburg een snorfiets met aanhanger weggenomen.


Toen de eigenaar de diefstal ontdekte heeft hij direct een foto van de combinatie op internet gezet. Hij ontving al snel een reactie dat deze terug te vinden was op de Veersesingel. De eigenaar trof daar inderdaad de combinatie, beschadigd, aan. De kap van de snorfiets was vernield, van de aanhangwagen waren 2 vlaggen afgebroken en het deksel was verdwenen.

Mogelijk is de combinatie voor joyriding gebruikt en de politie is op zoek naar mensen die deze afgelopen nacht door Middelburg hebben zien rijden. Deze getuigen worden verzocht te bellen naar 0900-8844. De foto die door de eigenaar op internet is geplaatst is helaas op dit moment niet meer beschikbaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (30-1-2010 om 14:53)
Daders gepakt,mogen ze ook de kosten vergoeden van de man die de oproep geplaatst heeft op internet.hopelijk heeft iemand wat gezien.
Cookie-instellingen beheren