Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (18) mishandeld op Jaagpad

Toegevoegd: 30-01-2010, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op het Jaagpad tussen Middelburg en Oost-Souburg is zaterdag tussen 03.00 en 03.30 uur een 18-jarige fietser uit Oost-Souburg door een onbekende man en vrouw, die daar eveneens fietsten, mishandeld.


Aanleiding was dat de 18-jarige fietser, die geen fietsverlichting voerde, tegen de vrouw aanreed. Nadat hij was uitgescholden werd hij door de man en de vrouw diverse keren geslagen en geschopt. Ook werden zijn Ipod-oortjes werden afgepakt en zijn tas met daarin schoolspullen in het kanaal gegooid. Deze spullen zijn later ook niet meer terug gevonden.

Nadat een onbekende man was gestopt en tussenbeide kwam fietsten de man en de vrouw weg. De politie verzoekt de onbekende fietser die de 18-jarige te hulp schoot contact op te nemen en te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (1-2-2010 om 19:37)
Zonder licht rijden is idd dom maar je verwacht niet dat je op de terug weg naar huis van bv een gezellig avondje stappen dat je in elkaar geslagen word en dat je spullen te water komen. Maar als de 'volwassenen' licht hadden dan zie je de andere fietsers ook aankomen.
Souburg (1-2-2010 om 14:58)
Wie doet er nou moeilijk over fietser met oordopjes in?? ik fiets op zonder licht zonder met koptelefoon op.. GET A LIFE!!!!!
C (1-2-2010 om 12:17)
1 ding zit me dwars hij voerde geen licht maar als die vrouw licht voerde dan was zij toch zichtbaar?of had zij ook geen licht? en als je tegen iemand aanfietst dan vind ik het nog geen reden om iemand inelkaar te slaan en z;n spullen te vernielen en dan nog wel met z'n 2en beetje jammer dit
Me too (1-2-2010 om 09:15)
@ Geesje, waar slaat dit op? Vroeger werd je in ieder geval niet zomaar gemept, mishandeld o.i.d. zo ga je niet met elkaar om, leer elkaar eens te respecteren.dat is tegenwoordig ver te zoeken! bij de jeugd maar ook bij de volwassenen, iedereen denkt de wereld is van mij.Toevallig leven er meerdere
Aa (31-1-2010 om 20:12)
@ gerard, schandalig om zo te reageren! je moet zelf eens per ongeluk tegen iemand aanrijden en je word in elkaar geslagen en je spullen worden afgepakt, nee hoor, dan komt meneertje klagen hé!!
Geesje (31-1-2010 om 20:01)
Heerlijk die reacties. 'Wat is dat toch tegenwoordig?'Alsof men vroeger zo braaf was. Dat lijkt me toch niet. Waardeloos ;) Wel vervelend voor die knul
Cookie-instellingen beheren