Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 71 km

Auto in de sloot door gladheid

Toegevoegd: 31-01-2010, 16.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Op de Hoofdplaatseweg is zondagmorgen rond 09.00 uur een 31-jarige Terneuzenaar met zijn auto in de sloot beland.


Doordat plaatselijk het wegdek glad was door bevriezing, raakte zijn auto in een bocht in de slip en kwam tot stilstand in de sloot. De 31-jarige man had door het ongeval wat last van zijn nek en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht.

Zijn auto had lichte schade en werd uit de sloot getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wokkeltje (2-2-2010 om 16:28)
@ Monica, Wel grappig wat je zegt: je reed niet hard en tóch VLOOG je RONDJES over een KRUISPUNT. Verder niet zeuren mensen, morgen zijn jullie misschien aan de beurt. Het blijft verraderlijk zulk weer, dus ZELF OPLETTEN EN AANPASSEN.
Chantal (1-2-2010 om 14:16)
Ben het helemaal met vivian eens. Jullie zitten hier wel te zeuren over dat er meer moet worden gestrooid, maar denk eens aan de postbode, die voor uw huis zijn benen kan breken? Niet meteen anderen de schuld geven.
Britt (1-2-2010 om 13:17)
Vind dat er eens meer respect moet wezen voor de mannen die strooien!!!!! Ze kunnen niet overal tegelijk zijn en vind dat ze de hoofdwegen toch goed strooien hoor!!!! Als mensen denken dat ze het zelf beter kunnen,doe het dan..... Commentaar leveren is wel heel makkelijk he
Vivian (1-2-2010 om 12:31)
Petje af voor alle mensen die zorgen dat we veilig over de grote wegen kunnen rijden, en we hebben zelf een stuk verantwoordelijkheid, iedereen weet het allemaal zo goed, maar kijk eerst eens naar jezelf, is jou stoepje schoon en sneeuwvrij, zodat er niemand voor jou deur de benen breekt.
Monica (1-2-2010 om 11:47)
Strooien mogen ze idd beter doen! Vannacht waren ze wel bezig maar toen ik naar huis reed en reed echt niet hard vloog ik ook 3 rondjes in de ronte over een kruispunt!
Marco (1-2-2010 om 06:19)
Joost eh joost mag het weten,maar je zeuren als of er niets gedaan word,ze kunnen niet overal zijn,en de mensen hoeven niet 7 dagen per week te werken en op zondag ook mag je de krant en het nieuws eens volgen,hebje theorie gevolgd,stond in je lesboek rijstijl aanpassen met weersomstandigheden!
Cookie-instellingen beheren