Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Oudelande

Toegevoegd: 01-02-2010, 11.08 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
OUDELANDE - Bij een ongeluk nabij de kruising Oudepolderdijk/Tolhoekweg in Oudelande zijn vanochtend twee personen gewond geraakt.
 
De auto waarin de twee zaten reed rond 10.30 uur, mogelijk als gevolg van gladheid, van een talud. De brandweer rukte uit om de ambulancedienst te helpen de twee uit de auto te halen. De beide gewonden zijn op een wervelplank per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend.
 
De weg was korte tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liesa (1-2-2010 om 18:03)
Heee!! daar woon ik :) wel jammer dat ze daar altijd zo hard rijden. ik wist dat er vandaag of morgen een uit de bocht zou vliegen. JAMMER!!!!!!
Alfred (1-2-2010 om 11:27)
Toch weer een hoop ongevallen en schades door de sneeuw en gladheid. Erg vervelend natuurlijk voor de betrokkenen en ik hoop ook dat iedereen weer snel op de been is.
Cookie-instellingen beheren