Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 157 km

Brandweer zet woning in lichterlaaie

Toegevoegd: 01-02-2010, 15.52 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vandaag heeft de dagploeg van de Stadsgewestelijke Brandweer Vlissingen-Middelburg een realistische oefening gehouden.


In samenwerking met het Trainingscentrum Brandweer Vlissingen werd een echte brand bestreden in een woning aan de Sottegemstraat. De woning was ter beschikking gesteld door l'escaut woonservice en staat op de lijst om gesloopt te worden om vervolgens plaats te maken voor nieuwbouw.

Doel van de training was het oefenen van een brand in een woonomgeving. Tijdens de oefening werden opnames gemaakt voor een bedrijfsfilm van Dräger, een merk voor veiligheidsapparatuur.

Nadat de brand uitslaand was geworden, werd gestart met het daadwerkelijke blussen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner sottegemstraat (1-2-2010 om 17:43)
Mensen van lik me vesje ??nee daar ben ik het niet mee eens. Tuurlijk moest de vloerbedekking van de trap gehaald worden en ook in alle kamers, dat is voor het te scheiden van afval werkhandschoenen aan en was zelf binnen 1 dag klaar. Originele staat was geen sprake van.
MJT (1-2-2010 om 17:38)
Hé, familie van me heeft in dat huis gewoond en ze heeft haar best moeten doen om het huis in goede staat achter te laten. De woningbouw had haar dus een hoop werk kunnen besparen! Zal ze leuk vinden zeg om dit te zien :-(
Anoniem (1-2-2010 om 17:37)
R... als u zus daar heeft gewoond en u heeft bewijzen daarvan en ook dat ze alles goed moest achterlaten anders worden er kosten in rekening gebracht.. zou ik t er nu niet bij laten zitten en mijn kosten terug vragen.,Dit slaat werkelijk nergens op.. er staat nu duidelijk voor sloop.dus terug vrage
Bewoner sottegemstraat (1-2-2010 om 17:32)
Vind dit een goede oefening voor de brandweer , JONGENS GOED WERK.. Alleen jammer dat je in een echte situatie ook auto's in de straat staan geparkeerd.
Kurby koppejan (1-2-2010 om 17:13)
Erg leuk, en echt nagespeeld, het zal dan wel een leuke film worden, alleen vraag ik me af of dat huis nog wel goed is gebleven!!!!!!!
Patrick (1-2-2010 om 17:05)
Echt belachelijk dit......weet je wat dit geintje kost?
Cookie-instellingen beheren