Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Binnenbrand blijkt wateroverlast door defecte geiser

Toegevoegd: 30-01-2006, 11.35 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is vanochtend uitgerukt voor een melding bij jongerencentrum De Piek aan de Helebardierstraat in Vlissingen.

De beheerster van het jongerencentrum belde rond half elf het alarmnummer 1-1-2 omdat ze tijdens het gebruik van warm water een harde knal had gehoord en er ze vervolgens rookontwikkeling waarnam bij het ketelhuis op de eerste verdieping van het pand.

De dagdienst van de Stadsgewestelijke brandweer rukte onder prioriteit één uit met de tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er geen sprake was van brand. Wel was er sprake van wateroverlast als gevolg van een defecte geiser.

Om sluiting in de elektrische bedrading te voorkomen werd een gedeelte van het pand spanningsvrij gemaakt. Het nutsbedrijf en medewerkers van de gemeente Vlissingen zijn ter plaatse gekomen om alles weer in orde te maken.

De vloer op de eerste verdieping, het plafond en de begane grond liepen water-schade op. De apparatuur in de zaal kon voor schade worden behoed door de brandweer. Zij plaatsen een zeil over de spullen. De brandweerlieden konden rond kwart over elf weer inrukken.

Een schadebedrag is niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750