Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruit van abri Kruiningen vernield

Toegevoegd: 03-02-2010, 22.57 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de kruising van de Burgemeester Elenbaasstraat met de N289 in Kruiningen is woensdagochtend een bushokje vernield.


Volgens de politie was de abri vanochtend rond 08.00 uur nog heel. Rond 12.45 uur ontdekte een kantonnier dat de ruit van het hokje vernield was.

Een schadebedrag is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (4-2-2010 om 13:19)
Waarom niet die ouderwetse degelijke betonnen hokjes terug daar kon je met 40 man op zitten dan bleven ze nog heel. Het moet allemaal bling bling, maar maak het doeltreffend.
Fietser (4-2-2010 om 09:32)
Dat gebeurd in Zeeuws Vlaanderen zo dikwijls, vooral die bij de bruggen over het kanaal zijn regelmatig het doelwit. Nu weer die van de bushalte in Sas van Gent, wat hebben ze er toch aan, verveling en dan maar de rubbers eruit prutsen. Ligt weer het voet- en fietspad onder het glas.
Cookie-instellingen beheren