Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Inbraak bij Pontescollege Goes

Toegevoegd: 04-02-2010, 16.40 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Woensdag tussen 18.50 uur en 20.30 uur is ingebroken in het Pontescollege aan de Van Dusseldorpstraat in Goes. De politie onderzoekt de zaak.


In de school zijn automaten opengebroken. De politie is op zoek naar mensen die tussen de bovengenoemde tijdstippen iets verdachts hebben opgemerkt bij de school of die andere informatie kunnen verstrekken met betrekking tot de inbraak.

Mensen met tips kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steenrozen (7-2-2010 om 21:51)
Welke leraar zegt nou hoe je makkelijk binnen kan komen dan heb je gewoon je verstand niet toch??? Dat is vragen om moeilijkheden.
Leerling (5-2-2010 om 07:14)
Mijn zus en ik zitten op deze school. Mijn zus vertelde dat precies die dag hun leraar had vertelt hoe je makkelijk naar binnen kon. Misschien een leerling uit die klas geweest?
TT (4-2-2010 om 21:54)
Misschien leerlingen die zich in de school verstopt hebben, of de inbrekers zelf? in een school is dat toch niet zo moeilijk, stonden de camera's van de school niet aan?
Cookie-instellingen beheren