Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 362 km

Vrouw rijdt ruim 50km per uur te hard

Toegevoegd: 04-02-2010, 16.46 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Vanmiddag is op de Sloeweg Noord bij Ritthemeen 35-jarige automobiliste uit Tilburg betrapt die flink te hard reed.


De vrouw reed rond 15.45 uur met een snelheid van 151 kilometer per uur over een traject waar 100 kilometer per uur is toegestaan.

De snelle rit moest de vrouw bekopen met het inleveren van haar rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron@ld (7-2-2010 om 23:39)
@ Piet & Hennie, lees de wetten eens door dan weet je waar je over praat. @ Piet in een theorieboek staat dat je ze voorrang moet geven wanneer men zwaailicht en sirene gebruikt (voorrangsvoertuig) daarbuiten niet!!!
Ron@ld (7-2-2010 om 23:36)
@Rick, in het algemeen moet men dit wel maar er zijn situaties waarin dat niet wenselijk is bv een bankroof of een heterdaad inbraak. Helaas weten heveel mensen het allemaal beter. Beste stuurlui staan aan wal. Wat wederom niet wegneemt dat de politie ook niet alles mag!!
Ron@ld (7-2-2010 om 23:33)
Wat betreft die mensen bij P. R. de Vries, dat waren BOA's en daar gelden andere regels voor!! Met 1 ding ben ik het eens er gebeuren ook dingen die niet kunnen en niet volgens de regels gaan zoals bv dat bellen!
Ron@ld (7-2-2010 om 23:32)
Sommige mensen lopen alleen maar te zeiken op de politie zonder de wet te kennen. De politie is niet altijd verplicht om met optische en geluidsignalen te rijden. Er zijn situaties waarin dat niet wenselijk is maar spoed wel aan de orde is.
Thera (6-2-2010 om 14:31)
Sheikhrattle, neem even contact op met die automobiliste en zeg haar jouw tekst te gebruiken voor verweer tegenover justitie van haar gedrag. Dan krijgt ze behalve boete ook stempel ontoerekeningsvatbaar. 50 km te hard is toch maar flutovertreding vlgs jou?
Chicka68 (6-2-2010 om 13:50)
@Sheikhrattle; wat kort door de bocht om iedereen hier schijnheilig te noemen. 51km te snel is een zware overtreding. Was het mijn vrouw geweest, dan had ze ook bij mij nog eens, terecht, de kous op de kop gekregen. Waarom is het voor velen toch zo'n probleem om je aan de snelheid te houden?
Cookie-instellingen beheren