Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aangehouden personen ontsnappen uit politiebureau

Toegevoegd: 30-01-2006, 22.55 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - In de Churchilllaan in Terneuzen werden zondag tussen 02.15 en 02.50 uur vijf personen, drie mannen van 18 en 19 jaar en twee 18-jarige vrouwen, uit Villeneuve d’Ascq (F) aangehouden.

Tijdens surveillance in de Grenulaan omstreeks 01.15 uur, werden zij bekeurd omdat geen van hen een legitimatiebewijs kon tonen. Ook werden bekeuringen uitgeschreven omdat brandstofsysteem van de auto niet deugdelijk was afgesloten en de auto geen linkerbuitenspiegel en geen remverlichting had. Ze werden overgebracht naar het bureau, waar zij kans zagen er vandoor te gaan.

Even later kwam er een melding dat op een parkeerplaats in de Churchilllaan, door een aantal personen een auto werd opengebroken. Daar aangekomen liepen deze personen weg in de richting van het fietstunneltje, maar zij konden allen tussen 02.15 en 02.50 uur aangehouden worden. Bij hun aanhouding bleken zij dezelfden te zijn, die om 01.15 uur in de Grenulaan waren bekeurd. Ze worden ervan verdacht ook nog twee auto’s op een parkeerterrein in Stuvesande te hebben opengebroken.

Alle vijf zijn zij ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750