Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Traumaheli voor kinderreanimatie

Toegevoegd: 05-02-2010, 11.33 uur
Traumaheli voor kinderreanimatie
Door: Roland de Jong
NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De traumahelikopter is vanochtend in Nieuw- en Sint Joosland geland voor een kinderreanimatie.
 
De ambulancedienst kreeg vanochtend rond 10.20 uur door dat bij de huisartsenpraktijk aan de Oude Rijksweg een kindje binnen was gebracht met ernstige gezondheidsproblemen. Kort daarop werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke gestuurd.
 
De helikopter landde op het grasveld bij de Scheldepoortstraat. Het slachtoffertje werd met een ambulance richting de helikopter gereden. Een arts van het mobiel medisch team is vervoltens in de ambulance gegaan voor behandeling.
 
Het kindje is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EHBO (6-2-2010 om 11:34)
Gelukkig dat het goed gaat.......het is altijd verschrikkelijk dat zo"n klein kindje iets heeft........alsnog heel veel sterkte in de toekomst.......
C (6-2-2010 om 09:07)
@mama fijn om te lezen dat het weer de goede kant op gaat ..sterkte met het verdere herstel van u kindje
Lex de groot (5-2-2010 om 23:04)
Erg heftig... Ik hoop en bidt dat het goed komt... Ouders heel veel sterkte.. En een pluim voor de hulpverlening
Squawtje (5-2-2010 om 22:57)
Heel veel sterkte en hopelijk komt alles goed. Amber schijnt het nu goed te gaan, dat het zo mag blijven! Blijf hoop houden. Liefs en ik denk aan jullie. Squawtje vande scrabble.
Mama (5-2-2010 om 21:07)
Hallo allemaal, Heel erg bedankt voor alle reacties en medeleven. Mijn dochter is stabiel, ze ademt zo goed als zelf. Op dit moment weten ze nog niet wat de oorzaak is geweest. Door het doortastend optreden van de huisarts, leeft mijn kleine meid nog. Mama van de kleine meid(5weken, 4dagen oud)
Vonck (5-2-2010 om 19:02)
Heel veel sterkte... Hoop dat alles goed komt.. Echt een verschrikkelijk bericht.. Heb er geen woorden voor..
Cookie-instellingen beheren